úterý 28. května 2013

LavThem


Článek o tapetách Lavmi byl jedním z prvních na mém blogu - v březnu 2009. To už je let...

Tvůrci značky Lavmi - Babeta Ondrová a Jan Slovák - se pustili do nového projektu, online obchodu s tapetami od designérů z celého světa. V obchodě LavThem soustředili vzory, které vám možná zvednou tep nebo otevřou ústa údivem. Nebo snad někoho může nechat chladným tahle Červená Karkulka?


Nebo Zahradní princezna, ptáci, květiny... z pestrých barev sice oči přecházejí, ale myslím, že se ani ten obrovský vzor neomrzí a pořád bude co na tapetě - obrazu - objevovat a zkoumat. Tyto tapety jsou od kolumbijské autorky Cataliny Estrada.



Střízlivější barevnost a mnohem decentnější vzory přináší tapety od madridské designérky Blancy Gomez. Kolekce má název Cosas Mínimas - Jednoduché věci.


Kolekce Room 7 Travel Memories nabízí cestování v jemných, pastelových odstínech a elegantních vintage vzorech.

Dálkami voní také kolekce tapet Biscayne od značky Thibaut. Vzory na stěnách nás mohou přenést do Želví zátoky na Bahamách,  nebo do Indonésie, kde se tkají ikatové vzory.
 



8 komentářů:

  1. Červená karkulka mě taky zaujala, ale zahradní princezna je taky nádherná ... moc bych to chtěla domů, ale nemám odvahu ... .)

    OdpovědětVymazat
  2. Jeej ta karkulka je nádherná. Moc zaujímavé tapety!
    DanyLoveLife

    OdpovědětVymazat
  3. no to je hezka nahodicka, ja jsem se na lavthem proklikala nedavno a porad mi v hlave jedna tapeta lezela.. v noci jsem ji konecne objednala. ten posledni ikat vzor, akorat s modrym podkladem. jsem zvedava, jak bude vypadat v realu, strasne se tesim!

    OdpovědětVymazat
  4. Ty decentní tapety jsou krásné. K té růžové tapetě s Eiffelovkou už stačí jen přikusovat makronky :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Díky, díky, díky za tip! Já to nějak "zaspala" asi.... :))

    OdpovědětVymazat