čtvrtek 11. dubna 2013

Recyklujte a vyhrajte na Fler.cz

Fler vyhlásil soutěž o NEJ recyklaci - podmínkou účasti je poslat fotky vlastnoručně zhotoveného recyklovaného objektu a použít v průběhu recyklace nějaký produkt od Balakrylu. Čili něco vykutit a pak to natřít. :-) Výhrou je vybavení ateliéru snů v hodnotě 100.000 Kč.


Více o soutěži najdete tady, taky si můžete přečíst můj článek pro Fler MAG.
Děkuji všem úžasně šikovným blogerkám, jejichž inspirativní projekty jsem si dovolila představit (nebo připomenout :-)) čtenářům Fleru.

5 komentářů:

  1. Ta kabina vyřazeného autobusu jako pracovna mě fakt dostala :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Aha, tak ten povedený článek, který mě včera zaujal na Fleru svou věšákovou stěnou, byl od Vás...doufám, že brzy budou přibývat další : )

    Hezký víkend.
    K.

    OdpovědětVymazat
  3. Dostala jsem se k soutěži náhodně, fotky v článku jsou úúžasnou inspirací, spoustu z těch nápadů jsem ještě neviděla- zvlášť koberce z kožených pásků mě nadchly! Jsem ráda, že fotka z našeho domova mohla být trochu užitečná, jen malinko opravuji - špalek je přírodně "patinován" :))), ani kapka barvy ;).
    Máte krásný blog, ráda nakukuji. Pěkné jarní dny
    Martina

    OdpovědětVymazat
  4. Jani, moc pěkný článek, já jsem se k němu vlastně dostala přes návštěvníky Fléru u mě na blogu, vůbec nevím, že mají také časopis. A moc mě těší, že jsem ti byla inspirací :-) Přeji krásné jaro! Jana

    OdpovědětVymazat
  5. Jani, díky, že sis vzpomněla na moje židle .)

    OdpovědětVymazat