čtvrtek 17. ledna 2013

Bonami - originální věci pro bydlení

Znáte Fab.com? Web, který přináší každý den několik nových nabídek skvělých věcí - designu do domácnosti, nábytku, bytového textilu, šperků, oblečení, plakátů... V prodeji bývá jen omezené množství kusů a nabídky jsou časově limitované. Já tam nakouknu jen občas, velice opatrně, pod fousy si k tomu mumlám zaříkadlo typu: "Nic nepotřebuju, jen se koukám, beztak je to drahý, doprava taky drahá, stejně to vlastně nepotřebuju, raději podpořím obchod v Česku, NIC nepotřebuju!"
obrázek Bonami.cz

Ale kdybyste náhodou nějakou pěknou designovou věcičku potřebovali, zkuste se zaregistrovat na Bonami, což má být česká obdoba podobných webů jako je již zmíněný Fab.com. Slibují originální věci pro bydlení, denně novou inspiraci - představení jednoho autora nebo značky, a pro prvních 5000 členů je připraven kredit ve výši 77 Kč. Součástí registrace je krátký formulář, který má pomoci ujasnit váš preferovaný styl.
obrázek startup.lupa.cz

 Web má být spuštěn UŽ BRZY, jsem na něj dost zvědavá. Co vy?



5 komentářů:

  1. Novinky od Fab odebírám a už jsem si chtěla i něco objednat, ale bohužel do ČR nezasílají :-( Kouknu na to Bonami, díky za tip ;-)

    OdpovědětVymazat
  2. Takových inspirací není nikdy dost :-) Díky za tip a pěkný den.

    OdpovědětVymazat
  3. Od Fabu mi má zrovna přijít něco pěkného na zeď. Ale trvalo mi to, protože to zaříkávadlo praktikuju taky :)))

    OdpovědětVymazat
  4. Taky jsem zvědavá, ale z hodin bych si nevybrala ani jedny. Zato ten stolek, co je vlevo nahoře, jsme kdysi koupili v bazaru za 50 Kč jako stolek pod televizi, když jsme totálně neměli peníze. Bidul pobavení všechn návštěv. Jaká škoda, že jsme ho v domě nechali při stěhování novým majitelům, kteří ho samozřejmě okamžitě vyhodili!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Stolku je škoda... Připomnělo mi to dnešní rozhovor se sousedkou, vyprávěla mi, jak vyklízeli dům po dědečkovi a jaký děsný starý krámy tam měl. Já bych je tak ráda viděla, sousedka nechápala... Je to ještě mladé děvče.:-)

      Vymazat