čtvrtek 11. srpna 2011

Brno, poliklinika Zahradníkova, váha Josef Kaláb

Dýchám. Nekouřím. Dlouhým čekáním před vstupem do ordinace se mi zvedá tlak, takže při měření většinou dostanu pochvalu za vzorných 120/80. Na poliklinice jsem byla na plicním, tudíž jsem nepotřebovala zvyšovat tlak, ale pěkně provzdušnit plíce. K čemuž mi posloužila zdravotně-fotografická procházka po chodbě a šmírování skrz okno velikosti výkladní skříně.


Váha od firmy Josef Kaláb, Brno.

Váhu mám dobrou, ale měla bych prý být o pár centimetrů vyšší. :-)
Borec na konec.

11 komentářů:

  1. Nápadité, zajímavé fotky ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Krásný, tady bych snad bydlela ještě radši než v obchodu z předešlého příspěvku (ale né jako pacient!) :)

    OdpovědětVymazat
  3. Fotky poetické, váha krásná, akorát na mě ta tabulka vůbec nestačí :-)))

    OdpovědětVymazat
  4. Jani,
    z takového prostředí by se mi plíce provzdušnily raz dva. Vždyť tam to DÝCHÁ starými časy a to mám ráda ;-). Jen doufám, že vyšetření na tamější poliklinice probíhá moderními postupy ;-).
    Krásné letní dny přeje Vivi

    OdpovědětVymazat
  5. Je škoda, že pod nánosem let (a zde i pachu zdravotnických zařízení) si často ani nevšimneme zajímavého prostředí, jako se mi to stalo tady! Borec :o)))) dle designu svého balkonu má zřejmě rád vintage minimalismus. Hezký víkend!

    OdpovědětVymazat
  6. uf, pod normálem, ale nevím, jestli synkovi nenasadit dietu ;) Sedačky vybízejí k promítání nějakého odborného filmu!

    OdpovědětVymazat
  7. Na fotografiích mají prostory Zahradníkovy kouzlo starých časů, zblízka (zevnitř i z ulice) poněkud horor. Byla jsem tam jednou a měla jsem pocit, že už se nikdy nedostanu ven, že mě ty strašidelné chodby nepustí. A to jsem šla taky na plicní, ne na psychiatrii :-) Ordinace však byla nudně moderní.

    OdpovědětVymazat
  8. Tak já se budu muset o pár centimetrů zmenšit, ale naše holky jsou téměř dle tabulky, což mě překvapuje neb jsou samá noha samá ruka :o)
    Spíš než Boreček mě zaujal ten balkon nad ním, to množství květin a hlavně ty pověšené (pánské?)šaty, představuji si tam starší manželský pár s prvorepublikovou elegancí, nádhera.

    OdpovědětVymazat
  9. No ty jo, poliklinika je neuvěřitelně stylová, pro milovníky retra by měla být návštěva povinná. Tenhle styl by nám mohli všude v západní Evropě závidět, zrovna tak jako by nám mohli závidět např. mé oblíbené staré pražské tramvaje, kterých je stále na kolejích nejvíc...akorát nevím, jestli to člověk tak úplně ocení, když v tom žije. Nicméně máš dar vidět věci krásné a to se v dnešním světě cení! Krásné fotky, děkuji. A borec nakonec...hmmmm =)

    OdpovědětVymazat
  10. Všem moc děkuji za krásné komentáře. Mohly bysme na Zahradníkové udělat blogerský srazík, že jo? :-)

    OdpovědětVymazat
  11. Krásné fotky a ten rozdíl balkónů je fakt náádherný...paráda...

    OdpovědětVymazat