čtvrtek 7. července 2011

Arden má nový pokoj

Arden je dcera Reichel, která píše blog Copy Cat Chic. Arden je moc roztomilá, takže její fotografie prolínají celým blogem, který se jinak věnuje hledání levnějších variant různých designových kusů nábytku.
Ale nejprve k dětskému pokoji, který mě na tomto blogu zaujal jako první. Má zvláštní barvy, pro dětské pokoje docela netypické a nádhernou stojací lampu s pávem.


Arden je sladká. :-)

Ještě ukázka bohulibé činnosti Reichel na jejím blogu - vyhledala dvě varianty příručního odkládacího stoku s kolečky. Jedna za 1099 $, druhá skoro o polovinu levnější - 575 $.

Všechny obrázky z http://www.copycatchic.com/.


5 komentářů:

  1. Jani,
    to je paráda! Tuto zimu se chystáme na nové zdi v obýváku a dětském pokoji. Pohrávám si tedy s myšlenkou nových barev do dětského pokoje. Kombinace materiálu, textilu, barev ..
    Tohle mi káplo do noty !
    Díky Jani, jsi skvělá !
    El.

    OdpovědětVymazat
  2. Opravdu krásný pokoj, působí velmi příjemně. Hnědá s tyrkysovou je moje oblíbená kombinace!

    OdpovědětVymazat
  3. Mám opravdu moc ráda tenhle styl a typ zařízení. Je to tak neotřelé, neokoukané a originální! Málokdy vidím něco podobného i v našich končinách. Buď je to celý bílý interiér nebo samé růžičky a kytičky. Je to samozřejmě moc hezké a milé, ale na druhou stranu mi tam chybí nápad, který interiéru dodá šmrnc. Co se týče fotek dětského pokoje, tak navzdory tomu, že už dávno nejsem dítě, OKAMŽITĚ bych se tam zabydlela. Úžasně inspirativní, Jani!
    Krásný den přeje Vivi.

    OdpovědětVymazat
  4. ten pokoj se mi moc líbí, jsem ráda, že se nenchala ovlivnit typickými dětskými pokojíky, i když nevim, jestli tak maličká holčička ten krásný design ocení:-)

    OdpovědětVymazat
  5. úžasné fotky..a to mimi je slaďounké.

    OdpovědětVymazat