středa 6. dubna 2011

Stodola od archanti

Dům ve Štáblovicích navržený studiem archanti dokonale splňuje požadavky, kladené investorem na rodinný dům pro čtyřčlennou rodinu: je přízemní, má maximálně jednoduchou konstrukci, tvar i dispozici, nenápadný vzhled, úsporný provoz a vynikající kontakt s okolní přírodou.

V tom pohledu přes plot by člověk dům i snadno přehlédl, tak dokonale zapadá do svého okolí. Ladí ke starému domečku vedle a dokonce i k podnikatelskému baroku v pozadí.:-)

Bydleli byste v takové stodole?

Fotky z webu archanti.


7 komentářů:

  1. S bydlením v téhle stodole bych určitě problém neměla : )Jinak oceňuji právě tu přehlédnutelnost - přece tu stojím odjakživa, ne? A díky za příjemný blog, moc ráda sem chodím nasávat : )).

    OdpovědětVymazat
  2. Jo. To by se mi líbilo. Myslím, že dokonce moc :-) A zahradu bych pojala "po babičkovsku" - spousta kopretin, slunečnice, hortenzie, orlíčky, floxy, růže, srdcovky, bílé lilie... :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Líbí, a moc. Hezky zapadající do okolí, neokázalé, přitom moderní.

    OdpovědětVymazat
  4. Hned z fleku, vyměním za historický statek...
    Jaromila

    OdpovědětVymazat
  5. Ale to je moc zajímavé :) Takže přestavěná stará stodola na luxusní bytečky? Přijde mi to jako moc originální nápad. A ty byty budou k pronájmu nebo to bude třeba jako stylový aparthotel? Mě se moc líbí třeba takovéhle moderní prostorné byty, ale ve spojení s tou starou zemědělskou usedlostí by se bydlení zamlouvalo ještě víc :)

    OdpovědětVymazat