čtvrtek 9. prosince 2010

Nafotíme.cz - interiéry

Na webu interiery.nafotime.cz je pěkná galerie fotografií různých typů interiérů, z nichž pár přikládám.








Co mě však nejvíce zaujalo je sekce Proč si vybrat právě nás a porovnání fotografií stejného interiéru pořízených amatérem a profesionálem. Skvělé! Na amatérských fotkách je vcelku nudná, dokonce až lehce rozkramařeně působící kuchyně a na druhé fotce, pořízené profesionálem, je tatáž kuchyně - ale nyní půvabná, prosvětlená, uspořádaná. A to je na profesionální fotce v popředí dost ošklivá plastová varná konvice a stejně jí to neubírá na půvabu.
Určitě se podívejte i na další porovnávací fotky  - tady
.
Pokud bych se vybičovala k nějakému předvánočnímu úklidu, bylo by skvělé nechat si naklizený byt nechat profesionálně nafotit. Fotky bych si vystavila jako vzor, aby bylo i přes běžný (příšerný) nepořádek vždy vidět, že je to u nás hezké a útulné. :-)

6 komentářů:

  1. Musim rict, ze me zaujalo, ze bytum opet vladne spis jemna, casto bila vymalba. Takze nas dum zustane stale bily! A fotky jsou fakt prima, dik za tip.

    OdpovědětVymazat
  2. Bílý dům navěky. :-) Koukám z bílého okna, zasazeného v bílé stěně, na bílé vločky dopadající na bíle zasněženou střechu protějšího domu. Pomalu se měním na bílého ledního medvěda... :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Skvělý tip Jani... s tou bílou souhlasím, ale mně se líbí spíš v interiéru. Uchvátila mě ložnice s masivními trámy, i když postel bych rozhodně v zájmu líbivější fotky ustlala a upravila jinak (to je taky moje fotografická deformace :o))

    OdpovědětVymazat
  4. Je to opravdu rozdíl, dík za tip :)

    OdpovědětVymazat
  5. No, s tím fotografem máš úplnou pravdu. Poslední dobou sleduji i televizní "dyzajnový" přestavby a když pak vidím dobrým fotografem nafocený PŘED a PO, z původního interiéru se vyloupne zabydlená příjemná atmosféra oproti "sladěnýmu dyzajnovýmu modernímu" šrotu z Oresy atd. Já si libuju jednoznačně na "PŘED" a "PO" lituju chudáky, co v tom musí žít :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Evi, té neustlané postele jsem si ani nevšimla (já totiž stelu podobně hajdalácky :-)).

    Petře, viděla jsem v poslední době jediný díl "Jak se staví sen" a tam vystěhovali z obýváku PŘED dost dobrý kusy nábytku - cca 60. léta. Montér do toho nábytku kopl. Mně cukala noha, že ho kopnu taky.:-)
    A pak tam dyzajnéři dali nějakou papundeklovou nádheru.

    OdpovědětVymazat