čtvrtek 31. prosince 2009

Vše nejlepší do roku 2010!


Blogerkám i blogerům, pravidelným i náhodným čtenářům - přeju ten nejúžasnější rok 2010. Dokonalé zdraví, trvalou pohodu, vášnivé, příjemné a korektní vztahy, uspokojující práci a splnění všech přání. A v neposlední řadě příjemné psaní a čtení blogů. :-)

4 komentáře:

  1. krásný rok 2010 přeju Jani !!! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Vcera vecer jsem objevila vas blog. Je skvely! Taky mam dum zarizeny z Ikea a taky bukovou laminatovou podlahu, ktera me silene prudi. Touzim vymenit obyvak, hledam kresla od Halabaly, premlouvam manzela, abych mohla zmeny zrealizovat. (Mmch mam taky malou holcicku:). Mejte se moc prima, budu cist jak to jen cas dovoli!

    OdpovědětVymazat
  3. Gralinko, já Tobě ještě krásnější!!! :-)
    Zuzo, děkuji moc za příznivé hodnocení a přeju brzké změny v obýváku dle Vašich představ. Kdybyste tady třeba chtěla uveřejnit příspěvek PŘED a PO, byla bych moc ráda, s křesly od Halabaly to bude jistě úžasné (byť by i stála na bukovém laminátu). :-) Mějte se krásně. :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Jano, diky za privitani. Obyvak pred vyfotim hned. Kresla mam zamluvena, v prubehu ledna se na ne jedu podivat a pak se tedy uvidi. Bohuzel mi odesla mycka a syn velmi naleha, abych koupila novou. Jenze ja bych radeji ta kresla, koberec, nejakou skrinku, novou desku na kuch. linku, nove zidle k jidel.stolu... a pak nekde vzadu je ta mycka. Vsechno uz je vymyslene. Fotky po tedy urcite poslu taky, ale buhvi kdy.

    OdpovědětVymazat