sobota 12. prosince 2009

Perníčky a andělé

Dnes jsem byla sama doma, takže jsem relaxovala předvánočními přípravami. Když jsem své úspěchy večer popisovala drahému skorochoti do SMSky, mobilní T9 slovník vůbec nechápal, čím jsem se to bavila. Mobil už mám jistě přes rok, ale slova "žehlila, leštila, smýčila" nezná. :-)
Být sama doma skýtá báječné možnosti, nemusím například ani jednou slyšet Fimfárum nebo Pohádky z mechu a kapradí. K vykrajování perníčků nejlépe zpívá Frank Sinatra.

A jelikož nejen prací živ je člověk, odcházím za duchovní stravou, k andělům ve čtenářském koutku.



4 komentáře:

  1. Hezký :-) Dostaneme pár perníčků? ;-) A zrcadlo v rámu od obrazu po dědečkovi a babičce vypadá taky dobře. Až se můj skorošvagr s neteří vrátí domů, budou jistě obdivovat!

    OdpovědětVymazat
  2. Perníčky dostanete, můžete si je ozdobit. :-) Ema se ptala, kam jsem dala Ježíška (který byl na původním obrazu) a chválila mě, že jsem opravila lampu (šufánek). Opravila jsem ji dobrým slovem, to jsem zvědavá, jakou to bude mít trvanlivost.:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Hezké. Čtecí koutek je velmi provokativní , relaxační místečko. Určitě neustále obsazené, že? No a k perníčkům není co dodat, snad jen teplý čajík 8-)))

    OdpovědětVymazat
  4. Díky, Andy. Čtecí koutek dnes dostal zabrat. Napřed jsme ho s Emou vyklidily, abychom tam daly nový koberec (děkujeme Aneris za dovoz :-), potom Ema opět rozbila tu lampu, vzápětí počmárala potah podnožky zelenou fixou a nakonec vyhlásila prostor za křeslem za svůj domeček. Tož tak se u nás relaxuje. :-)

    OdpovědětVymazat