úterý 7. července 2009

Vladimír Žák pro Teribear


Teribear je projekt Nadace Terezy Maxové dětem a společnosti SPAR ČOS. Cílem projektu je získat finanční prostředky na účelnou podporu náhradních rodin a profesionalizaci pěstounské péče. Tohoto cíle Teribear hodlá dosáhnout CRM (cause related marketing) projektem - spojením nadace a obchodní společnosti k prodeji zboží, z něhož jde část výtěžku na podporu cílů nadace. No a právě některé ze zboží, jež SPAR ve svých prodejnách INTERSPAR prodává, je mým důvodem pro tento post. Zalíbily se mi hrníčky od Vladimíra Žáka, autora mého oblíbeného křesla Kubikula. Kubikula je nadále na mém Seznamu přáni, tak si zatím pořídím aspoň hrníček s medvídkem, zvlášť když část mých peněz půjde dětem.


V letní kolekci zboží pod značkou Teribear jsou i jiné předměty než hrníčky. Od Vladimíra Žáka ještě tahle trička ve stejném designu jako hrnky. Ovšem musím říct, že prezentovaná fotka s umělohmotnými miss v kalhotkách ve mně touhu koupit si tričko rozhodně nevzbuzuje. :-)

A na další medvídkové věci můžete mrknout na stránkách Teribear.

4 komentáře:

  1. Ty hrníčky jsou opravdu hezký. Možná si taky nějaký koupím.

    OdpovědětVymazat
  2. Trika i hrníčky se mi líbí moc. Ale na to, že se jedná o charitativní projekt, pod který je podepsaná Tereza Maxová, jsem očekávala také určitou kvalitu. Vyzkoušela jsem několik triček, ale ani jedno nebylo souměrně ušité (ramena každé jinak široké, nesouměrný výstřih, různé délky postranních švů...) Při ceně trika 399 Kč (z toho 50 Kč pro nadaci) docela škoda.

    OdpovědětVymazat
  3. Teda, to je opravdu škoda - kazit si dobrý projekt špatnou kvalitou výrobků... Vady, které popisuješ bych nečekala snad ani u trička z tržnice. Mám všechny Interspary z ruky, ale musím se do nějakého opravdu brzy vypravit a prozkoumat to. Hrnky snad budou v pořádku, tričko stejně nechci.

    OdpovědětVymazat
  4. No musím říct že dobrý marketing jelikož na to lidi slyší když při koupí nějakého produktu přispějí na nějakou nadaci nebo charitu. Já teprv teď zjišťují co to marketing je díky téhle firmě a potřebovala jsem tak trochu o sobě dát vědět na internetu. Ale jak se říká každý musí nějak začít.

    OdpovědětVymazat