pátek 24. července 2009

Sedačka Ektorp z IKEA

Uvažujeme o pořízení rozkládací sedačky na občasné přespání a nejlepší poměr cena/výkon má (překvapivě :-)) IKEA. Volba asi padne na rozkládací trojmístnou sedačku Ektorp.
Hledala jsem na netu nějaké inspirační obrázky, tady je první várka - z webu Flickr. Jak na to koukám - všechny jsou bílé, neměla jsem v úmyslu vybírat bílé - jen hezké. :-)







Tyhle jsou z webu StyleRoom.se:

2 komentáře:

  1. JAni, sedačku Ektorp máme už skoro 8 let. Teda nerozkládací verzi, která se nám zdála mnohem pohodlnější a v neposlední řadě levnější, takže jsme koupili 3sedák Ektorp a pro občasné hosty v Jysku nafukovací 2matraci a ještě nám zbylo na náhradní potah na pohovku ;)
    Se sedačkou jsme MOC spokojení, jen po těch letech jsme koupili nový potah a ty horní polštáře jsou trošku "slehnuté" jak na nich spí pes a skáčou po ní holky....

    OdpovědětVymazat
  2. Lenko díky moc za reference, s těmi nafukovacími matracemi je to dobrý nápad! A že je nerozkládací verze Ektorpu pohodlnější než rozkládací jsem vůbec netušila, zatím jsem to nezkoumala. Nicméně můj muž ze všech nejlepší náhle zjistil, že se mu Ektorp nějak nelíbí a vybíráme jinou sedačku... Sbohem pohodlíčko. :-)

    OdpovědětVymazat