středa 22. července 2009

Plakát Keep Calm v prodeji u MalinaDesign




To byla zpráva, při které jsem opravdu klid nezachovala - Plakát Keep Calm and Carry On je k mání v České Republice! Soňa Malinová totiž rozšiřuje svůj obchod MalinaDesign a po úžasných lampách Kafti doplnila sortiment o ještě úžasnější plakáty.
Lampa mi neprošla rodinnou radou, ale plakát pod rozhodovací pravomoci této instituce stoprocentně nespadá, takže mi zbývá jen vybrat barvu. :-)

5 komentářů:

  1. Ty plakáty se mi taky líbí, víc než "keep calm..." ale "you can rarely see...". Ten jsem měla už celkem dlouho uložený, že něco takového si přece musím umět vyrobit i sama. No a nevyrobila jsem ;-) Ale mám už ve výrobě fotky z cest do galerie v hale, jak jsem Ti posílala sestavenou kompozici :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Jani, super zpráva!!!
    Plakát mám sice okopčený, ale taky čekám na tu správnou barvu, zatím jsem nerozhodná:-)
    Hezký večer Š.

    OdpovědětVymazat
  3. Aneris, na ty fotky jsem zvědavá! A plakát od očního lékaře je též úžasný. Teď si jenom vybrat - Sharko, taky jsem nerozhodná. :-) Ale měla bych se rychle rozhoupat, nebo MalinaDesign zase něco přidá do nabídky a já to budu taky chtít - a kdo to bude všechno platit? :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj holky,
    netušila jsme ,jaká je sháńka po plakátech od kluků z Londýna.Můj obchod MalinaDesign mě zruinuje,protože si samozřejmně každý vzorek musím koupit taky:-)))
    Díky Jani za reklamu.
    Soňa Malina

    OdpovědětVymazat
  5. Soňo, hlavně aby ta sháňka po plakátech nebyla jen virtuální - já si ho ještě neobjednala, ale už se reálně chystám. :-) Doufám, že to bude trhák na českém trhu s bytovými doplňky! :-)))

    OdpovědětVymazat