čtvrtek 2. července 2009

One Lovely Blog Award


Ach! Jsem potěšena přízní Sharky a Chic Ady, které můj blog považují za půvabný :-) a daly mi ocenění One Lovely Blog. Moc, moc děkuji!

Pravidla tohoto oceněnění:
- ukaž tuto cenu na svém blogu
- uveď link, od koho jsi cenu dostal
- předej tuto cenu dalším 7 blogům
- zanechej vzkaz všem, které jsi ocenil

The rules of this award:
- show this award to your blog
- enter the link, from whom you got the award
- forward price of other 7 blogs
- leave a message for all that you are appreciated

Já předávám dál / I forward this award to :

-samozřejmě zpět Sharce http://mamaisonblanche.blogspot.com/, jejíž blog je opravdu půvabný a ona sama výborná stylistka (rozuměj dekoratérka, aranžérka - vzhledem k pozdní hodině už těžko hledám slova :-))
- samozřejmě zpět Chic Adě http://chicada.blogspot.com/, dobře si pamatuji radost, kterou jsem měla při objevení jejího blogu, na němž se obvykle cítím jako doma. :-)
- dále Yasnnně http://designinwhite.blogspot.com/, úplně stejně jako u Chic Ady - na blogu ukazuje krásné věci, půdní byty, skandinávské interiéry - kde bych pro změnu ráda byla doma. :-)
- též již oceněné Lence http://beaute.blog.cz/, jejíž blog je krásně rozvětvený od zahrady po kuchyň - mám na mysli nejen báječné recepty, ale chystanou modrou změnu v kuchyni.
- v neposlední řadě Sandře http://sandra-living.blogspot.com/ - společně se Sharkou a Beaute byla totiž mou inspirací pro založení vlastního blogu a neustále mě překvapuje schopností přesně realizovat své přestavy. Těším se na každou novinku z jejího bydlení.
- Fabiola http://fabitorl.blogspot.com/ už taky cenu dostala, ale za své přenášení kouzla severských blogů do bydlení v poušti si ji určitě zaslouží. :-)
- a nakonec catje http://tortoisewishes.blogspot.com/, jejíž blog zaznamenává cesty daleké i blízké, příjemná setkání a vlastní tvorbu.

3 komentáře: