čtvrtek 2. července 2009

Barevné proměny jednoho obýváku (StyleRoom)

Koupila jsem do obýváku zelené polštáře. Nelíbí se mi. Koupila jsem červené. Nelíbí se mi. Metoda pokus-omyl vychází docela draho. Nejlepší jsou polštáře šedé. Sedačka je taky šedá. Ležérně elegantně pohozená "kožešinová" deka je taky šedá.
Mám ráda šedou.
Přemýšlím, že vymalujeme jednu stěnu šedou barvou. Možná i dvě stěny.
Barevné experimenty si nechám jen pro blog.

Líbí se mi tenhle obývák ze švédského StyleRoom - jeho obyvatelé evidentně nemají problém s barvami. Vložila jsem fotky ze zelené verze, ještě mají červenou (tady), oranžovou (tady) a oranžovou + šedou (tady).








4 komentáře:

  1. Jojo, myšlenka barevné změny se mi moc líbí - nejraději bych kompletní barevný koncept měnila 6 do roka - jenže mám problém - kam s "použitými" doplňky? Kde je skladovat, než třeba zase přijdou ke slovu?

    OdpovědětVymazat
  2. Dobrá otázka! Nejhorší jsou vázy, květináče, svícny...mám na ně jeden regál v komoře, ale muž mě chce odtud vystrnadit a zabrat ten prostor pro víno. Budu muset začít víc pít, ať mám místo pro serepetičky. :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Pravda, přesně tohle bylo mým záměrem i v našem obýváku, který se bohužel až tak moc nezdařilo dovést k realizaci. Ale snad kdybychom vymalovali... ;-)

    OdpovědětVymazat