čtvrtek 19. března 2009

Plechová skříňka IKEA PS

Nějak se mi tyto skříňky zalíbily a tak přemýšlím, zda je uplatním doma... ale asi se spokojím s jejich zaznamenáním do blogu. Tak mě napadá, jestli tohle není ten pravý důvod, proč jsem si blog zavedla. :-)



doorsixteen

8 komentářů:

  1. Taky se mi líbí a taky je nemám kam dát. Možná jednou do podkroví... :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Nejdřív nějak protlačit vyhození toho starého koberce, víš kterého... To bude ještě tuhý boj :-/

    OdpovědětVymazat
  3. No jo... Já dnes vyhodila posilovač na bicepsy (chtěla jsem napsat na prsní svaly, ale prý žádný nejsou)... Neuronila jsem za ním ani slzu. :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Náhodou... něco si z dávnověku pamatuju. Minimálně musculus pectoralis major a minor. Ale s vypracovanými prsními svaly bys vypadala jak Arnold S. :-D

    OdpovědětVymazat
  5. Seš prostě dobrá! Za tu skvělou paměť a vynikající vzdělání Ti ten posilovač věnuju. Já ho totiž tak úplně nevyhodila, válí se mi na zemi v předsíni. :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Ó, děkuji... Jsem polichocena :-) Ale přenechám ho Vaší ctěné rodině :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Jsem do těhle skříněk blázen. Ukazovala jsem dneska mamce pár věcí, které se mi líbí a smála se, že jsou to všechno takové "šmucich" věci, co dřív bývaly někde na dílnách nebo u doktorů. Doba prostě přeje retru a v mém oblíbeném Švédsku se to plechovými (ideálně těmi skutečně hodně starými) plechovými skříňkami jen hemží. Děkuju moc za tip, netušila jsem, že má tuhle parádu taky Ikea (i když...mohlo mě to napadnout) ;-). Přeju krásný slunný víkend. Vivi

    OdpovědětVymazat